No, a inceput an nou, asa ca decid sa imi achit impozitele.

Ma loghez frumos pe aplicatia oferita de primarie pentru plata taxelor si impozitelor, si observ ca la impozitul auto am de achitat o suma de aproape 300 lei (in conditiile in care masina are motorizare 1.6), si imi apar 2 masini in lista.
Dupa doua zile in care incerc sa obtin telefonic informatii de la directia de taxe, mi se spune ca am figureaza doua autoturisme pe rol, una de 1.6, si una de 2.0. Verificand seriile de sasiu (ca da, apar in lista pentru ambele masini), constat ca cel de-al doilea VIN number (asociat masinii de 2.0 l) este inexistent.

Merg frumos la directia de taxe si impozite, unde ma “cearta” ca nu am cerut modificarea datelor in termen de 30 zile de la inregistrarea acestora la taxe si impozite. Dupa ce cauta prin documente constata ca s-au introdus gresit, si le modifica, moment in care imi apare sa achit de doua ori impozitul pentru aceeasi masina (inmatriculata pe 18.05, si inregistrata a doua oara de ei pe 25.05).

Dupa o ora petrecuta la sediul directiei de taxe si impozite si-au recunoscut greseala, si dupa inca doua zile mi-am putut plati impozitul corect.

Voi ce patanii ati avut la inceput de an?