Multe din anunturile imobiliare care fac parte din categoria celor care cauta sa inchirieze sau sa cumpere o locuinta au specificat clar faptul „exclus agentii”. Multi dintre cei care sunt in cautare au impresia ca astfel vor reusi sa-si gaseasca usor apartamentul dorit si ca vor economisi si o suma de bani importanta. Lucrurile insa de multe ori nu stau asa.

Daca esti din Ploiesti si cauti o agentie care sa se ocupe de vanzari de case in Ploiesti, Royal Imobiliare ar putea fi agentia pe care o cauti. Aici vei gasi o multime de case si apartamente care te asteapta sa le iei in primire.

Cand timpul nu iti permite sa cauti o casa sau un apartament cel mai simplu e sa apelezi la o agentie imobiliara, chiar daca ai de platit comisionul de care fuge toata lumea. Agentiile imobiliare au o gama vasta de case si apartamente, si sansele de a gasi ceea ce iti place sunt cu mult mai mari. Comunici agentiei ce anume te intereseaza, apoi ei te contacteaza pentru a-ti spune ofertele pe care le au.

Totodata, cu agentiile e mai sigur sa mergi si sa vezi un apartament. Nu stii niciodata peste ce proprietari poti da atunci cand vrei sa o faci pe cont propriu. Agentiile insa te trimit sa vezi apartamentul impreuna cu agentii lor. Asadar, e mai sigur.

Agentiile imobiliare pot avea de multe ori apartamente sau case ce se vand/inchiriaza cu preturi mult mai mici decat daca ai face lucrul acesta de la proprietar. Daca de exemplu un apartament se inchiriaza de la agentie cu 200 de euro, gandeste-te la faptul ca iesi mai bine in timp, chiar daca dai inca 100 de euro agentie. Daca insa ai inchiria de la proprietar un apartament de 250 de euro, cel mai probabil chiria asa va ramane.

Pune bine in balanta avantajele si dezavantajele si apeleaza la agentia potrivita. Daca esti din Ploiesti, te asteptam la Royal Imobiliare, agentie imobiliara situata pe str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO. Detalii la telefon: 0371 330 301.