“Teatru la Cinema” este un produs integrat, oferit cinematografelor de către un singur furnizor de conţinut, care acoperă o gamă amplă de piese de teatru.

A_disparut_Mos_Craciun_68x98cm_Sun_Plaza

Sun Plaza

A disparut Mos Craciun
Sambata 19 Decembrie 2015 ora 11.00

O poveste originală de Crăciun, un spectacol amuzant și plin de umor la care copii alături de părinți se vor distra copios.
Vrăjitorul Vară- Chioară vrea să-i fure locul lui Moș Crăciun, se lovește însă de amuzantul detectiv, Omul de Zapada, de blânda Crăiasă a Zăpezii și de ingeniosul Spiriduș, care ii vin de hac. Toate personajele, se vor urmări, se vor alerga, totul spre a salva Crăciunul. Copiii vor participa la poveste cu sufletul la gură și cu mare bucurie. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3-7 ani.

Distribuție: Tamara Roman, Anca Manolescu și Cosmin Bighei

afis_TARADEGHEATA_MEGAmall_68x98cm

Mega Mall

Aventuri in Tara de Gheata
Duminică 20 Decembrie 2015 ora 11.00

O lume de basm, o poveste despre puteri magice, care ne conduce pe toti, copii si adulţi, în minunatul regat Arendell. Simpaticul Olaff ne va distra copios, Ana ne va convinge sa credem mereu în visele noastre şi mai presus de toate să iubim, Elsa ne va cuceri cu farmecul şi eleganţa ei. Vom călători într-o lume de basm plină de peripeţii şi situaţii surprinzătoare si vesele. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani.

Distribuție: Claudia Chiraș, Aurora Păunescu și Iulian Cuza

afis_DARUL_AFI_68x98cm

AFI Palace Cotroceni

Darul de Craciun
Duminică 20 Decembrie 2015 ora 11.00

Un ren, un om de zăpadă și un înger pot fi legați între ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte nouă, citită dintr-o scrisoare de copil. E frumos să dăruiești și-un zâmbet să primești!
Spectacol de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani.

Distribuţie: Maria Lupu, Letiția Ghenea și Cristina Ioachimescu

Cumpără-ţi bilete online de la www.teatrulacinema.ro sau direct de la casele de bilete.
Rezervarea biletelor se poate face telefonând la 031 005 1620.

Câştigă prin tragere la sorţi o invitaţie triplă, una pentru fiecare piesa de teatru interactiv pentru copii.
Ce trebuie să faci?
Dă like paginii Teatru la Cinema, like și share concursului invitând un prieten, si comentariu la acest articol cu textul Particip si spectacolul la care doriti sa mergeti.
Concursul se încheie Vineri 18 decembrie, la ora 11:00 iar câştigătorii vor fi extrași și anunţaţi ulterior în vederea validării premiului.
Numai participanții care respectă condițiile de participare (like și share) vor fi incluși în tragerea la sorți.
Spectacolul este recomandat copiilor între 3 și 7 ani.