downloadMulti dintre voi sunteti fascinati de serialele pentru copii pentru ca prezinta o poveste si aduc in centrul atentiei adolescenti care sunt foarte speciali si care pornesc in aventuri fascinante care sunt foarte agreate de copii. Printre multele seriale pe care si eu le urmaresc cel mai simpatic mi se pare H2O Adauga Apa unde este vorba de trei fete foarte dragute care printr-o intamplare ajung pe insula Mako unde vor capata puteri si abilitati transformandu-se in sirene numai daca sunt atinse de un strop de apa. Cele trei fete sunt Emma, Cleo si Rikki care vor deveni prietenele cele mai apropiate si inseparabile prin taina transformarii lor in sirene. Pentru cele trei, activitatile de zi cu zi le dau de furca atunci cand sunt puse in situatia sa mearga prin ploaie pentru ca vor sa tina secret faptul ca ele se pot transforma in sirene.

As vrea mai departe sa spun cate ceva despre fiecare ca sa stiti ce puteau sa faca si cat de speciala sunt. Rikki este nou venita in orasul in care are loc actiunea serialului si este o fata rebela care are puterea de a controla temperatura apei si chiar sa poata crea foc. Ea este cea mai indrazneata dintre fete si foarte curioasa dorind sa descopere lucruri noi, ea afla ca este sirena doar dupa ce a fost udata cu o stropitoare. Se intampla ca ea sa intre mereu in bucluc insa reuseste sa iasa cu bine datorita inteligentei sale cat si datorita ajutorului din partea celor doua prietene.
Cleo este fata timida si cam ciudatica care nu iubea apa sub nicio forma ajunge, in urma intamplarii, sa fie o fata sociabila si poate avea control asupra formei apei.

Emma este o fata increzatoare in fortele proprii si cam rasfatata care are puterea de a ingheta apa si de a provoca viscole, este ambitioasa si reuseste sa isi duca intotdeauna planurile la indeplinire. Nu se teme de situatiile limita pentru ca intelepciunea ei o ajuta sa iasa cu bine si se dovedeste a fi o prietena de incredere si realizeaza ca este diferita doar cand intra in apa si se transforma in sirena. Desi este o fata foarte ambitioasa si ii place sa ii domine pe cei din jur, reuseste sa renunte la ambitiile ei pentru binele prietenelor ei deoarece dragostea si afectiunea ei sunt mai puternice.
Costumatia de sirena a fetelor este foarte frumos realizata si fascinanta incat ai impresia ca sunt sirene adevarate. Intregul serial este foarte indragit de copii de toate varstele pentru ca povestea si intamplarile prin care trec cele trei fete este una deosebita.
Pe frumoasele sirene H2O le intalniti si in jocurile online unde s-au construit foarte multe jocuri care sa poata fi jucate de toti copiii care indragesc personajele si unde veti descoperi o varietate bogata de jocuri in care veti porni in aventura, sau veti avea de jucat un joc de memorie, de construit un puzzle cu imagini din serial si multe alte activitati interesante si distractive la care nu veti renunta atat de usor. Unul din jocurile preferate inoata cu emma este un joc de aventura in care veti fi alaturi de Emma pe care o veti ajuta sa o salveze pe Cleo din plasa de pescuit.