Recent am aflat si eu despre serviciile oferite de catre Lyoness Romania. De fapt, Lyoness este o companie care activeaza cam peste tot. Ce avantaj am daca folosesc serviciile Lyoness? Foarte simplu. Voi primi un card pe care-l voi folosi mereu cand cumpar ceva de la colaboratorii Lyoness. Spre exemplu, daca iau o bluza Nike de pe site, voi putea folosi cardul Lyoness iar eu voi primi puncte discount deoarece am achizitionat de la ei. Pur si simplu primesc bani pentru ca am investit bani. Destul de fain, asa-i? Nu am stat mult pe ganduri si am intrat si eu in comunitatea Lyoness si sustin mai departe proiectele Lyoness TV, Lyoness Greenfinity si Lyoness Child and Family Fundation.

Am aplicat pentru cardul Lyoness si l-am primit intr-un timp foarte scurt. De cand l-am primit, am tot achizitionat cu ajutorul cardului, iar punctele discount au crescut. Acum, poti sa-mi cumpar lejer o pereche de blugi Nike doar pe punctele acumulate intr-o luna. Daca vrei si tu sa primesti un card Lyoness, te invit sa intri pe site-u lor oficial si sa aplici. Poti intra si pe pagina de fani a Lyoness Romania si sa fii la curent cu sterile Lyoness. Daca ai folosit deja serviciile Lyoness Romania, te invit sa ne lasi un comentariu in sectiunea de comentarii si ne comentezi un pic serviciile lor. Cum ti se par? Esti multumit de discountul primit si de serviciile lor?

Personal cred ca serviciile lor sunt un plus pentru tine si pentru economiile tale. Lyoness te ajuta sa economisesti si in acelasi timp, sa investeti banii primiti tot in tine. Suna bine, nu? Haideti si voi in comunitatea Lyoness Romania. Aplica pe site sau apeleaza la numarul afisat pe site si intra in discutii cu reprezentatii Lyoness. Ei iti vor explica mai multe despre serviciile lor.