2 mins read

Te asteapta o vara racoroasa cu oferta de racire de la Selgros

Deoarece verile sunt din ce in ce mai calde si cautam cu totii solutii prin care sa racim temperatura din locuintele noastre, Selgros vine in intampinarea nevoii noastre prin revista cu oferte pentru racire. Practic, ce contine aceasta revista sunt promotii la diverse aparate de aer conditionat si ventilatie. Ofertele au preturi avantajoase si merita vazute.

Iata ce tipuri de aparate de racire puteti sa gasiti la Selgros, aparate care va vor garanta o vara racoroasa:

1. Aparate de aer conditionat – acestea pot sa fie fixe sau mobile, deci prinse pe perete sau mobile, printr-un sistem cu roti. In general, aparatele de aer conditionat fixe au capacitati mai mari de racire, insa cele mobile au avantajul ca pot fi mutate cu usurinta in orice camera. Un aparat fix dotat cu multe functii utile este si aparatul HAC-12INVO, de la Heinner. Acesta are o clasa de eficienta energetica A, functie auto-restart care reactiveaza sistemul in cazul unei caderi de curent, mod sleep – functie care reduce zgomotul pe timp de noapte si un sistem de diagnosticare si protectie automata. Gasesti mai multe astfel de electrocasnice la oferte avantajoase – consulta raionul destinat lor de la Selgros. Pana in data de 24.06 poti beneficia de reduceri substantiale la aparatele de racire – vezi aici revista cu oferte. .

2. Racitor de aer – unele aparate ofera doar functiile de racire si ventilare, in timp ce cu unele poti chiar sa iti incalzesti locuinta, sa purifici si sa filtrezi aerul din interior.

3. Ventilator – la Selgros gasesti ventilatoare mobile cu picior incepand de la pretul de 54,99 lei. Acestea sunt solutii optime pentru birou.

4. Ventilator + umidificator cu pulverizare apa – aceste ventilatoare sunt mai dotate si contin si functii de umidificare si pulverizare cu apa, pentru ca racirea sa fie mai rapida.

Toate aceste aparate le gasiti la Selgros, la raionul de electrocasnice. Iar daca va hotarati pana la data de 24.06 asupra unui articol, veti putea sa il achizitionati la un pret mai bun.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca, 400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *