Zilele acestea nu vedem la televizor decat stiri despre “nunta secolului”. Ok, e o nunta, una grandioasa, dar chiar e nevoie sa ni se aminteasca mereu ce haine vor purta miri, cine va fi invitat s.a.m.d. ? Sper sa nu se gandeasca televiziunile sa dea si in direct nunta, asta ar mai trebui.
Bine inteles ca nici ziarele nu se lasa mai prejos. Ce ati citit interesant ultima data intr-o publicatie de la noi ? Ca eu de Moni si Iri, Pepe si Oana si Mitea + Tonciu nu am vazut nimic sa-mi atraga atentia. Cel putin imaginile cu Madalina Manole, publicate la aproape un an de la moartea ei, nu reprezinta un subiect. Sau mai nou si ziarele fac seriale, asa cum face Dan Diaconescu ?
Ca tot vorbeam de televiziuni mai sus, voi ce posturi urmariti ? Eu in afara de AXN Sci-Fi , Universal si AXN rar ma uit la ceva. Prefer sa pornesc playerul, sa intru in Internet Feeds si sa ma uit la seriale ( fara sa fiu deranjata de publicitatea care de multe ori intrerupe filmul exact cand este mai interesant ).
Dilema mea este urmatoarea : sunt mult prea multe seriale si nu stiu exact pe care sa il incep. Voi ce seriale imi recomandati ?