1 min read

Retelele de socializare

Citeam astazi un articol la blogatu despre retelele sociale. Initial am vrut doar sa las un comentariu, dar mi-am dat seama ca am mai mult de scris decat 2-3 randuri, de aceea am ales sa scriu un articol.

Intr-adevar, folosite in exces twitter, facebook si altele retele de socializare online provoaca dependenta. Dar folosite cu masura ajung chiar sa ne fie benefice. De exemplu eu mi-am regasit pe facebook fostii colegi din scoala generala si uite asa din cei 35 cati eram in clasa am ajuns sa formam un grup de 28 persoane. Mai mult , am stabilit ca in vara sa ne si intalnim face-to-face , ceea ce este foarte bine avand in vedere ca se implinesc si 10 ani de la terminarea clasei a VIII-a . Deci se lasa si cu o reuniune de clasa. Nice, nu ?

Ideea este sa socializam si offline, nu doar online, altfel vom ajunge sa stam numai in fata calculatorului si nu ne vom mai bucura de ceea ce este afara. Stiti ce frumos e sa te apuci sa faci un om de zapada doar pentru placerea copilului? Automat devine o placere si pentru tine , eu cel putin mi-am adus aminte de momentele cand eram de varsta fiului meu si bunicul se cobora la mintea mea si ne bateam cu bulgari sau faceam ingerasi in zapada.

Voi ce parere aveti ? Cat de mult folositi twitter, facebook ?

One thought on “Retelele de socializare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *