2 mins read

LG Optimus One

Va intrebam acum doua saptamani ce telefon imi recomandati ? Intre timp m-am hotarat sa achizitionez LG Optimus One .

Astazi l-am gasit la promotie la evomag , asa ca nu este exclus ca zilele urmatoare sa il si comand ( intai sa completez suma totala, nu mai trebuie foarte mult ). Bonus, cumparand acest telefon sunt inscrisa si in evoTombola.

LG OPTIMUS ONE cu Google ™ P 500

LG Optimus One rulează pe Android 2.2, Froyo, ultima ediţie a platformei mobile Google, care permite navigarea pe internet, încărcarea două-trei ori mai rapid şi mai lin de pagini web, precum si multi-tasking.Este un smartphone care imbina un design superb cu usurinta de utilizare, ceea ce il face perfect pentru doritorii de smartphone.

Navigare rapida pe Internet si selectare facila a aplicatiilor

Intrucat este dotat cu versiunea optimizata a sistemului Android ( respectiv Android 2.2), telefonul Optimus One imbunatateste considerabil experienta navigarii pe Internet. Procesorul performant cu viteza de 600 MHz, face ca trecerea de la o aplicatie la alta, rata de refresh sau incarcarea paginilor web sa se realizeze foarte rapid.

Gasesti totul instant prin Voice Search


De acum nu mai este nevoie sa mai tastezi informatia cautata. Prin functia Voice Search, trebuie doar sa pronunti cuvintele cheie cautate, dupa ce ai activat microfonul, iar informatia dorita iti va fi afisata pe ecran rapid si usor. 

Aceasta aplicatie poate fi accesata în funcţie de disponibilitatea sa în fiecare tara.

Google Search

Widgetul de cautare iti permite ca in orice moment iti doresti, tastand informatia cautata, sa vizualizezi rezultatele oferite de Google, incluzand aici imagini, stiri sau filme.


Android Market

Ca urmare a updatarii la versiunea Froyo, Android Market ofera rezultate mult mai exacte, precum si o gestiune mult mai usoara a aplicatiilor, optiunile incluzand updatari automate sau updatari simultane.

Poti alege aplicatiile preferate din cele peste 100000 existente pe Android Market.

Google Goggles

Google Goggles iti permite sa efectuezi cautari pe internet chiar prin intermediul pozelor realizate deja cu telefonul. Este o optiune ideala mai ales pentru lucruri greu de descris in cuvinte. Google Goggles functioneaza foarte bine pentru diverse tipuri de cautari. Poti fotografia carti si DVD-uri, logo-uri, informatii de contact, obiecte de arta, produse, coduri de bare sau text.

One thought on “LG Optimus One

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *