1 min read

Blogurile anului 2010

Blogatu a decis sa faca un top al blogurilor din 2010. De la Blogatu citire :

La final de an e timpul pentru un bilant al Blogosferei din Romania! Nu il voi realiza singur, ci va invit si pe voi, cititorii Blogatu.ro, sa contribuiti la realizarea topului blogurilor anului 2010! Cum anume? Voi posta pe Blogatu.ro mai multe sondaje, care vor viza mai multe categorii: blog despre tehnologie, bloguri noi (aparute in 2010), bloguri personale, bloguri colective, bloguri feminine, bloguri despre politica… Acest articol este si o invitatie deschisa comentatorilor! Propuneti, pentru inceput, in comentarii, categorii de bloguri!

Inainte de toate, va atrag atentia asupra faptului ca topul va reflecta, intr-o proportie covarsitoare, realitatea din Blogosfera. Iata si de ce: topul nu va fi realizat doar pe baza voturilor, ci va tine cont si de comentariile sustinatorilor blogurilor nominalizate si de votul meu, care este decisiv in cazul fiecarei categorii!

Pentru ca este vorba despre un adevarat top, castigatorii fiecarei categorii vor participa la un concurs: Cel mai bun blog din Romania din 2010! Dar pana atunci mai e! Momentan va invit sa postati comentarii cu propunerile voastre de categorii de bloguri! Cand voi considera ca toate categoriile importante au fost acoperite, voi posta un alt articol, in care voi veti putea lasa in comentarii adresele blogurilor voastre sau adresele blogurilor pe care le sustineti si categoria sau categoriile la care il propuneti! Dupa asta urmeaza sondajele propriu-zise. Castigatorii fiecarei categorii, care vor fi stabiliti dupa o saptamana de voturi in sondaje, de comentarii de sustinere si de votul meu decisiv, vor participa la Concursul Blogul anului 2010!

Iar pentru ca la orice concurs se acorda premii, castigatorii fiecarei categorii vor primi cadou cate un review video sau scris pe Blogatu.ro!

One thought on “Blogurile anului 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *