1 min read

Din plimbari adunate

Miercuri am avut cursuri la facultate. Inainte de cursuri am avut de facut un drum in zona Rin Grand Hotel pentru a semna niste acte. De aici incepe distractia :

1. Sunt oameni care inca nu au facut cunostinta cu sapunul si apa. De fapt cu apa au facut cunostinta, ca doar a plouat. Si oare ce se intampla daca este udata o persoana care pute ? Nu stiti? Va spun eu. Pute si mai rau. A fost un chin sa parcurg 5 statii de autobuz in 45 minute si sa nu pot respira normal. De ce am facut 45 minute… e acelasi motivul ca in postul de zilele trecute.

2. Se circula ingrozitor in oras. Motivele… verificati punctul 1, la final.

Astea se intamplau in jurul orei 13:00. Dupa terminarea cursurilor, la ora 18:00 am avut parte si de cireasa de pe tort pentru a termina ziua “bine-dispusa”.

3. Inteleg ca exista homosexuali si lesbiene. Nu am nimic impotriva lor, atata timp cat ii respecta pe cei din jur si au bun simt sa nu se dea in spectacol. Dar cand vezi doua “pitzi” sarutandu-se de foc in mijlocul autobuzului parca iti vine sa le iei de par si sa le dai jos din autobuz in suturi. Macar aveti decenta sa asteptati pana ajungeti in casa uneia dintre voi, in intimitate, pentru a da frau liber sentimentelor.

Acestea fiind spuse, ma pregatesc pentru o noua runda de “plimbari” prin oras. Ma duc la facultate. Cine stie ce mai vad si astazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *