1 min read

Avatar 3D, o experienţă de basm

Aseara am fost sa vad si eu filmul Avatar 3D la Light Cinema ( Liberty Center Mall ). Un bilet costa 23 ron pt adult, ceea ce nu mi se pare o suma foarte mare.
AVATAR este genul de poveste care te face să-i doreşti, din tot sufletul, moartea personajului negativ, în anumite momente priveam cu gura căscată desfăşurarea acţiunii, prin ochelarii 3D 100% inconfortabili. Cat despre ochelari… sunt total inconfortabili. Toti prietenii mei aveau dungi rosii pe nas ( eu am fost mai norocoasa, ca am pastrat si ochelarii de vedere ) si ii dureau tâmplele şi nasul de la plasticul acela tare.
Filmul a fost superb ( dupa parerea mea ) si efectele s-au vazut destul de bine. La un moment dat am avut impresia ca toata cenusa imi cade mie pe fata.
Dar cel mai bine este sa mergeti sa vedeti filmul, si dupa aceea sa va spuneti parerea.

Prin intermediul noului sau film, AVATAR, James Cameron (castigator al premiului Oscar pentru regia filmului “Titanic”), ii transpune pe spectatori intr-o lume spectaculoasa, care depaseste granitele imaginatiei. Eroul principal porneste fara voie intr-o calatorie de explorare si autodescoperire, care ii aduce in cale o dragoste neasteptata, si poarta o lupta eroica pentru salvarea unei civilizatii. Filmul, conceput in urma cu 14 ani, si realizat pe parcursul a mai mult de 4 ani, redefineste experienta cinematografica, inovand pentru a crea o poveste captivanta si sensibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *