1 min read

Au luat o teapa de 90.000 de euro!

Andreea Balan si Andreea Antonescu au fost inselate de constructorii complexului rezidential Planorama: cantaretele isi asteapta apartamentele de mai bine de patru ani.

Impreuna cu alti sute de cumparatori, ele au crezut in proiectul ambitios, investind cate 90.000 de euro in cate un apartament . Primele locuinte trebuiau date in folosinta acum doi ani, dar compania care se ocupa de Planorama a ajuns in pragul falimentului inainte de-a reusi sa termine constructia.

Doar un bloc de apartamente este gata, in conditiile in care 500 de cumparatori au achitat deja integral valoarea apartamentelor.
“M-au tepuit cu 90.000 de euro! Apartamentul trebuia sa fie gata in luna februarie a acestui an . Acum imi vreau casa ori banii. Am semnat un nou act aditional, pentru ca ni s-a spus ca altfel banca nu gireaza firma care a construit blocurile si aceasta intra in faliment, iar noi ne pierdem banii. Definitiv”, a declarat Andreea Balan pentru ziarul Libertatea.

Pentru Andreea Balan si Andreea Antonescu, vestea dezastrului imobiliar vine intr-o perioada de liniste si prosperitate: Andreea A. traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Traian Spak si se zvoneste ca se va casatori cu acesta, iar Andreea B. a lansat de curand o piesa ce face furori printre fani, “God”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *