3 mins read

Concurs – Castiga o carte

Organizez un nou concurs, dupa cel cu jocul Guild Wars – Nightfall .

Tema acestui concurs este telefonul mobil.

1 . Trebuie sa scrieti pe blogul vostru sau intr-un comentariu la acest articol ( daca nu aveti blog ) o intamplare memorabila legata de telefonul vostru mobil .

2. Vreau sa imi spuneti ce telefon aveti si din ce motive ati ales acel telefon.

Locul I va castiga romanul lui Jane Fallon intitulat “Ti-am platit-o”” . Locul II va fi romanul Rodicai Ojog Brasoveanu intitulat ” Telefonul din bikini ” , iar locul III va fi romanul lui Dan Brown “Fortareata digitala”. Concursul va fi activ pana sambata viitoare, orele 23:00 . Duminica, 1.11.2009, va fi ales castigatorul in functie de cat de impresionata voi fi de povestire. pe data de 15.12.2009 , urmand ca in termen de o saptamana de la data limita sa aleg castigatorul.

Autoarea romanului Cum sa scap de Matthew revine cu un nou chick-lit de succes: un sot, o nevasta si o amanta… si un plan absolut fantastic de razbunare!
Pornind de la triunghiul clasic, un sot, o nevasta si o amanta, intriga romanului dezvolta un plan absolut uluitor de razbunare. James, sotul, este medic veterinar, cu un cabinet la Londra si unul la tara, avind astfel acoperirea perfecta sa duca o viata dubla. Si, desi nu avea nici pe departe asemenea intentii, exact asa s-a intimplat. Are o sotie si un copil in minunata capitala si o amanta draguta intr-un orasel mic din imprejurimi si este… nespus de multumit. Insa cind cele doua afla intimplator una de cealalta, incercati sa va imaginati urmarea. Mai ales ca sint la fel de suparate si decid sa-si uneasca fortele !
„Ti-am platit-o! este un roman savuros si imprevizibil, o carte minunata.” (Elle)
„Jane Fallon ne propune o cu totul noua dimensiune a literaturii chick, o intriga ingenioasa si, desigur, umor necrutator.” (In Style)

Telefonul din bikini : Un miliardar descopera dragostea la cincizeci de ani.
Iubeste o   zana blonda, primavara botticelliana, care tot se mai joaca cu papusile.
O doamna foarte fina, disperata, pune la cale un asasinat.
O alta distinsa doamna tine cursuri de inalta calificare pentru prostituate. Una dintre elevele ei, o junona surdomuta, conduce un sexy-club.
Doi detectivi particulari incearca sa desluseasca misterul telefonului din bikini.

Un pitic monstruos, mandatarul pe pamant al Marelui Semn, le va manipula destinele, determinandu-le in mod tragic.

Cand supercomputerele unei agentii americane mai putin cunoscute marelui public, cu fonduri de miliarde de dolari, NSA, National Security Agency, gasesc un cod imposibil de descifrat, frumoasa matematiciana Susan Fletcher este chemata in ajutor. Ceea ce va descoperi trimite unde de soc spre culoarele puterii. NSA este tinuta ostatica nu prin forta armelor sau a bombelor, ci printr-un cod ingenios si complex. Daca nu va fi descifrat la timp, risca sa distruga toate computerele administratiei americane si sa produca pagube ce nu vor putea fi reparate nicicand. Prinsa intr-o furtuna de minciuni si secrete, Susan Fletcher se lupta sa-si salveze agentia. Tradata de toti, se trezeste luptand singura nu numai pentru propria tara, dar si pentru propria viata si, intr-un final, pentru viata barbatului pe care il iubeste. O cursa disperata care va poarta de la culoarele subterane ale puterii, la zgarie-norii din Tokio si la catedralele din Spania. O batalie pentru supravietuire, o sansa unica pentru a fi distrusa creatia unui geniu, acest cod care poate inclina balanta puterii. Pentru totdeauna.

Succes !

One thought on “Concurs – Castiga o carte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *