Eu am sa castig TV-ul LG LCD LH5000 de la Concursul LG organizat pe blogul lui Bobby Voicu.

M-am înscris la concursul  organizat pe site-ul www.sampler.ro. Concursul este sponsorizat de LG (www.concurslg.ro).

Mã puteţi vota dând click pe tv-ul din dreapta ecranului, cel care aratã aşa :

Se câştigã :

Castigatorul va primi un super LCD LG, FULL HD, LH 5000.

Unul din modele high-end cu tehnologie Full HD oferite de LG in 2009, televizorul LCD LH5000 ofera performante inegalabile, prin reunirea celor mai recente inovatii in domeniu. LH5000 iese in evidenta prin calitatea premium a imaginii, datorata panoului Super IPS si tehnologiei truMotion200Hz. Oferind un timp de raspuns de numai 2 milisecunde, truMotion200Hz faciliteaza succesiunea imaginilor, mentinand la maxim nivelul detaliilor HD. LH5000 exceleaza prin rezolutia FullHD 1080p si un contrast fin al imaginii de 80.000:1.

Datorita acestor functii, televizorul poate reproduce o varietate sporita de tonuri de gri, nesacrificand astfel nuantele subtile de culoare ale pozelor sau filmelor. Calitatea sunetului este ireprosabila, datorita sistemului ClearVoice II si a amplasarii unor difuzoare ascunse pe intreaga fatada a televizorului, pentru a oferi un sunet sourround. Clear Voice II intensifica vocea umana, putand fi extrem de usor de auzit chiar si atunci cand exista un zgomot puternic de fundal. Noua versiune a functiei Clear Voice ofera 12 trepte de control, permitand ajustarea intensitatii vocii personajului preferat.

Functia Smart Energy Savings Plus imbunatateste calitatea imaginii si reduce consumul de energie cu pana la 70%. La acestea contribuie tehnologia “Intelligent Sensor”, care analizeaza lumina din mediul inconjurator si ajusteaza setarile televizorului in functie de aceasta.

Modelul LH5000 este prevazut cu 4 porturi HDMI si un port USB care face posibila reproducerea filmelor de pe un suport de memorie compatibil, astfel incat achizitionarea unui DVD player aditional nu este necesara.

La toate acestea contribuie aspectul sofisticat si designul minimalist, stilul, detaliile si eleganta caracteristice LG regasindu-se din plin in finisarile modelului LH5000.