Astazi citeam presa si la un moment dat vad un articol despre Naomi.

Travestitul Naomi a fost batut, tuns si bagat in tomberon

Travestitul Naomi a avut parte aseara de o experienta nu tocmai placuta, fiind luat pe sus din barul in care se afla, scos afara si tuns cu forta. Potrivit declaratiilor unor martori oculari cu care reporterii CANCAN au discutat, Naomi se afla in cafeneaua White situata pe bulevardul Decebal. La un moment dat in bar au intrat cinci barbati imbracati in trening, au spus ca este ultimul avertisment, l-au luat pe Naomi pe sus si l-au scos din cafenea. Afara Naomi a fost batut, tuns si bagat intr-un tomberon. “Unul era cu foarfeca si ma tundea, unul ma tinea si altul facea poze. Dupa care m-au bagat in tomberon, ” a declarat Naomi. Travestitul a mai sustinut ca cei care l-au tuns ar fi fost de la “Noua Dreapta”.
Naomi a mai declarat ca inainte a fost sunat de doi baieti, unul din Bucuresti si unul din Ploiesti, unul din acestia fiind “Alin 24”. A marturisit ca este a treia oara cand este batut si ca va purta peruca pana cand ii va creste parul. Reprezentantii “Noii Drepte” au infirmat ca ar avea vreo legatura cu acest incident.

Ieri am fost in aceasta cafenea, si am inteles din discutia cu patronul ca acest travestit face mereu scandal in fata cafenelei pentru a avea dupa aceea martori ca a fost agresat(a) si ca nu sunt rare aceste “episoade”.

Nu pot sa spun ca ma bucur pentru patanie, dar sper astfel sa isi revina si sa nu mai fie o persoana calomnioasa . Mai bine sa ramana sa stadiul de prositutat(a) in Germania.