1 min read

Microsoft cere bani foştilor angajaţi

microsoft La cateva saptamani dupa ce Microsoft a anuntat concedierea a 1.400 de angajati, gigantul software a realizat ca in actele intocmite pentru acest demers s-a strecurat o eroare de contabilitate.

Astfel, Microsoft a anuntat o parte dintre cei 1.400 de angajati disponibilizati ca trebuie sa returneze din compensatia primita pentru concediere.

In urma erorii de contabilitate, fostii angajati au primit o compensatie mai mare decat ar fi trebuit, in timp ce altii au fost platiti cu mai putin. Compania nu a comunicat cati angajati vor trebui sa returneze banii si la cat se ridica suma platita in plus.

Microsoft a concediat luna trecuta 1.400 de angajati, fiind prima serie de disponibilizari din cele 5.000 de posturi pe care Microsoft a anuntat ca vrea sa le reduca in urmatoarele 18 luni.

One thought on “Microsoft cere bani foştilor angajaţi

  1. Frate , ce porcarie!!!! Asta e bataie de joc! Eu in locul lor as renunta. Cine stie cati bani n-or i fi cheltuit dupa ce au primit. Treaba asta o iasa urat de tot. N-au decat sa spuna, baftosi naibi, iar celor care n-au primit sa le spuna: “Ghinion fratilor, la ei le-am gresit calculul ,la voi nu,shi noi suntem cu buza umflata ca nu mai putem lua.” Nu sa faci demersuri ca sa iti iei bani inapoi! Si nici nu cred ca isi mai pot lua bani inapoi intr-o instanta judecatoreasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *