2 mins read

Romanii si spalatul

Se pare ca si in zilele de astazi exista persoane certate cu apa si sapunul.

Zilele trecute am fost la facultate. Am iesit la ora 11:00 de la seminar si ma indreptam spre casa. Ma urc in autobuz linistita, castile in urechi si … deodata vine un miros pe la nas. Ce dracu’? S-a urcat iar vreun aurolac la cersit ? Ma uit in jur… nimic. Doar oameni imbracati bine. hmmm

In timp ce eram in pasajul unirii vad o tipa care vrea sa isi composteze biletul. Ii fac loc , si cum sunt eu mai mica de inaltime, ajung sa ii simt mirosul. Pai frate, cand a ridicat aia mana sa se tina de bara am crezut ca mor langa ea.  Instantaneu “mi-a cazut parul din nas”. Ma uit mai bine la ea, imbracata elegant, poseta destul de scumpa, cu Vertu in mana… Ma, n-are cum sa puta de la ea. Pana am ajuns la statia de la Budapesta deja ma incerca senzatia de voma desi imi bagasem nasul intr-un servetel parfumat. Am coborat pentru ca deja nu mai suportam mirosul, desi erau toate geamurile deschise !!! Impreuna cu mine au mai coborat vreo 15 persoane, astfel incat mai ramasesera in 381 doar 4 persoane , printre care si tipa.

Chiar nu exista sapun in magazine ? Daca te dai mare si fitoasa, macar spala-te ! Bineinteles ca la urmatoarea statie am recunoscut persoanele care ramasesera totusi in acel autobuz. Toate se plangeam de mirosul emanat de “domnisoara” . Chiar e greu sa iti faci un dus inainte sa pleci de acasa? Crezi ca daca te dai cu tone de parfum acoperi mirosul urat pe care il emani ? Si ce este mai grav, nu e un caz izolat. Sunt foarte multe persoane certate cu apa si sapunul si chiar daca observa ca cei din jur sunt deranjati de miros, tot nu isi reconsidera atitudinea.

One thought on “Romanii si spalatul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *