Deşi Deşi întreaga lume stă ca pe ace să afle dacă Mariah Carey este însărcinată, vedeta nu vrea să confirme nici în ruptul capului zvonurile. În plus, cântăreaţa sporeşte şi mai mult curiozitatea spunând că rămâne de văzut dacă aşteaptă un copil.

Interpreta a recunoscut că este mereu întrebată dacă poartă în pântece un urmaş, dar preferă să răspundă vag în această privinţă. „Lumea mă întreabă constant dacă sunt însărcinată, dar nu îmi place să vorbesc despre asta prea mult. Mă gândesc la acest lucru ca la etapa următoare. Vom vedea”, a mărturisit cântăreaţa.

Cert este doar că vedeta, care a declarat în urmă cu ceva timp că s-ar simţi „violată” dacă ar avea copii, a dobândit dorinţa de a deveni mamă după ce l-a cunoscut pe Nick Cannon. „M-am răzgândit în privinţa de a deveni mamă, deoarece sunt cu cel ales. Cred că am fi părinţi buni şi că ne vom da seama cum să ne descurcăm”, a susţinut diva.

Până vom afla cât de buni părinţi vor fi soţii, poate ar trebui să fim atenţi la abdomenul lui Mariah, ca să vedem dacă se confirmă speculaţiile. În cazul în care cântăreaţa nu-şi va ascunde burtica.

sursa : stiriweb.com