1 min read

Ce vedem de revelion

Mondenii, “miştouri” la miezul nopţii / Prima TV

La Prima, Mondenii fac show la miezul nopţii, de Revelion. După o ediţie specială a Cronicii Cârcotaşilor, difuzată între 21.30 şi 0.00, Mirela Zeţa, Mihai Bendeac, Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu ne binedispun cu scenete în care iau la mişto vedete din showbiz şi politică. Tot în noaptea de Revelion, “Trăsniţii din NATO” vor parodia, în show-ul “Noaptea ororilor”, difuzat de la 1.00 la 2.00 noaptea, personaje care au ţinut prima pagină a ziarelor în 2008: Ogică, Magda Ciumac, Mihaela Rădulescu, Monica şi Irinel Columbeanu.

Catrinel Sandu a pregătit un “Revelion de vis”

Catrinel Sandu s-a întors din SUA pentru a prezenta programul special de Revelion de la Naţional TV, alături de Corina Chiriac.

În emisiune, intitulată “Revelion de vis” şi difuzată de la 20.00, Jean Paler joacă rolul unui coşar, iar Marinela Chelaru e responsabilă cu ghicitul în palmă. De la ora 1.00, la “Petrecerea totală” aduc muzică de pahar Vali Vijelie, Sorinel Copilul de Aur, Jean de la Craiova şi Minodora.

Deci e clar ca dupa ora 1.00 voi schimba postul tv, asta in cazul in care voi ajunge si pe National TV.

Din pacate majoritatea televiziunilor de la noi vor avea invitati manelisti. 🙁

Transmisie live din Piaţa Revoluţiei / MTV

La ora 22.00, MTV începe transmisia din Piaţa Revoluţiei, de la concertul LIVE Revolution 2009.

Asta merita vazut in cazul in care ai fi mers la concert, dar ti se pare prea frig afara, astfel incat sa poti bea si manca linistit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *