2 mins read

Concurs Ebu.ro

Acum cateva zile am descoperit concursului unui nou magazin online de pe la noi, Ebu.ro ( tot ce are butoane ).
Regulamentul concursului este urmatorul :

1. Sa ai blog de peste 3 luni (minim page rank 1), pentru a ne fi mai usor sa evaluam constanta postarilor tale.
2. Analizeaza cu atentie site-ul ebu.ro si spune ce-ti place si ce nu, da-ti cu parerea cat mai original posibil in legatura cu facilitatile de cautare, de filtrare si comparare a produselor pe care le gasesti pe ebu.ro. Ai timp pana pe 20 decembrie sa scrii articolul si sa ne anunti.
3. Ca sa ne dam seama ca ai scris despre noi, adauga in postul tau cel putin un link catre ebu.ro si mentioneaza ca postul este scris pentru acest concurs.
4. Review-urile castigatoare vor fi anuntate pe 23 decembrie, pentru ca, daca ai castigat, in ajun de Craciun sa iti alegi deja cadoul dorit din magazinul ebu.ro
5. Alte conditii de participare nu sunt, dar trebuie mentionat ca apreciem creativitatea si originalitatea review-urilor, asadar oricine are sanse egale!

Nu stiu cat de bine ma pricep sa fac un review , dar voi incerca .

Sunt produse pe site carora nu le poti vizualiza specificatiile detaliate , deoarece apare cautarea fulger si ” Va recomandam “. Un astfel de produs este Aparat foto digital Sony α-Alpha DSLR-A200K.
O alta problema este la cautare . De exemplu caut un laptop de la MSI , GX720X-025EU este codul. Produsul este pe site, ca l-am gasit selectand Notebook, apoi la filtrari selectand brand MSI si procesor Intel Core 2 Duo ( este primul care apare – link ). In schimb daca introduc in cautare codul produsului imi apare ca nu exista( link ).
In rest mi se pare ok construit site-ul, preturile sunt ok, avand in vedere ca sunt multe magazine online ce practica preturi destul de maricele fata de altele, totusi la laptopul de mai sus am gasit si pret mai mic.

Cu acest review particip si eu la concursul organizat de catre Ebu.ro.

One thought on “Concurs Ebu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *