Daca dati click pe textul de mai jos ii putem ajuta pe Sorin Cristian si mama lui pentru a castiga o masina. Haideti sa dam o mana de ajutor celui ce are nevoie de ea.

Vreau sa il ajut pe fiul meu, Sorin Cristian, in varsta de 6 ani. Am sa incerc sa va povestesc pe scurt povestea mea. In anul 2002 am avut ghinionul sa nasc prematur un baietel, la 6 luni si 10 zile. Pentru ca nu a fost protejat la ochi si nici controlat in maternitate, la 3 luni si jumatate am aflat ca fiul meu orbise, facuse dezlipire de retina. Pentru ca nu am reusit sa fac rost de bani la timp pentru operatia din Belgia, Cristi este si in prezent nevazator. Dar cum un necaz nu vine singur, cand fiul meu avea 1 an si 4 luni, tatal lui si-a curmat viata, singurul nostru sprijin s-a dus, iar necazul fiului meu nu s-a terminat aici pentru ca intre timp s-a declansat autismul, el nevorbind nici acum. De la 3 ani a inceput un intreg calvar pentru fiul meu.
Stiti ce inseamna sa urci in 7-8 mijloace de transport in comun si sa cobori zilnic si nimeni sa nu intelega de ce urca sau coboara asa de greu?
Va puteti imagina cat se poate chinui Cristi sa poata ajunge la gradinita si la terapiile speciale? Dimineata pana la gradinita schimbam trei mijloace de transport in comun, dupa care merge la Centrul”Sf Ecaterina” cu doua autobuze, iar pana acasa mai schimbam doua mijloace de transport de doua ori pe saptamana, iar cand facem terapia pe sos. Fundeni schimbam de doua ori metroul, mergem pe jos 20-30 de min, dupa ce termina orele la gradinita. Va rog sa va ganditi ca un copil cu asa mari probleme pleaca dimineata la 07.00 si ajunge seara la 19.00-20.00.
Va rog sa votati scrisoarea mea, sa-l puteti ajuta pe Cristi care este in lumea tacerii si a intunericului. Daca D-zeu a considerat ca acesta ii este destinul, va rog pe dvs. sa-l ajutati sa nu se mai chinuie atat de mult. Anexez actele din care reise ca are handicap grav.
Va multumesc.
Craciun Valentina
Bucuresti,