In urma cu mai bine de doua luni am depus actele necesare pentru a primi alocatia de stat pentru copil , indemnizatia de crestere a copilului , trosoul pentru nou-nascut si indemnizatia pentru prima nastere.
In mod normal ar fi trebuit sa ma sune cei de la DGSAPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ), numai ca se pare ca pentru ei nu conteaza daca suna sau nu. Tot eu trebuie sa sun de 3 ori pe saptamana pentru a verifica situatia.
Astazi , in sfarsit mi s-a raspuns ca pot ridica banii. Ajunsa la sediul lor mi se comunica faptul ca se poate ridica doar indemnizatia de nastere , pentru trusou urmand a fi sunata.
Bine ca nu trebuie sa ma duc la ei in fiecare luna , altfel ar trebui mereu sa astept sa-si termine casiera de baut cafeaua ( la 13:45 isi bea cafeaua si programul de termina la 14:00 ).
Intervalul orar in care se pot ridica acesti bani este de 11:00 – 14:00 , iar casiera in intervalul 12:30-13:30 ia masa, iar in intervalul 13:45-14:00 isi bea cafeaua.
In concluzie iti vin draci asteptand la coada ( pentru ca se formeaza coada ) , desi trebuie doar sa semnezi intr-un tabel ca ai ridicat suma respectiva.