1 min read

Penibilitate la TV

Din intamplare astazi , in timp ce butonam televizorul , am nimerit peste emisiunea lui Mircea Badea .
Fiind ocupata cu cel mic nu am apucat sa schimb postul TV , astfel incat am putut asculta toate tampeniile debitate de acest “guru” al presei .
Ok , inteleg … nu iti place o anumita persoana , dar nu incepi sa stalcesti numele respectivilor sau sa spui ca emisiunile prezentate de ei sunt ” jeguri in care se arata Ε£

4 thoughts on “Penibilitate la TV

  1. “deoarece nu vreau sa vada si mai ales sa asculte copilul meu asa ceva” – de asta exista telecomanda si optiunea de a alege.
    poate mie imi place de badea pt ca spune niste adevaruri pe care nu oricine isi permite sau are curajul sa le spuna si nu vad de ce ar trebui sa dispara de pe sticla…vorba aia: gusturile nu se discuta! daca nu iti place schimba postul si gata, he`s gone! πŸ˜‰

  2. eu cred ca are dreptate Badea in ceea ce a spus despre emisiunile alea πŸ˜‰ , chiar daca si el a participat la astfel de emisiuni (vezi postul lui VisUrat)

  3. eu cred ca are dreptate Badea in ceea ce a spus despre emisiunile alea πŸ˜‰ , chiar daca si el a participat la astfel de emisiuni (vezi postul lui VisUrat)

    Poate ca are dreptate, dar descrie aceste emisiuni ca si cum el nu ar fi participat/moderat niciodata o astfel de demisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *