Sa ai incredere?

De luni baiatul meu face temperatura 38.9 – 39.8 . In acea zi am fost si la medicul ce l-a operat de 2 ori. Vazandu-l mi-a spus sa il tin vreo 2 zile pe antitermice si sa il tin la curent cu starea copilului. In paralel am tinut-o la curent si pe pediatra lui Cristi care mi-a recomandat acelasi lucru. Miercuri cel mic a si varsat,  astfel incat ieri am dat o fuga la cabinetul pediatrei, care mi-a spus ca foarte multi copii veniti la ea au aceste simptome dar nu stie exact din ce cauza apar. Dupa consult nu a gasit nimic in neregula dar ne-a spus sa ii facem cateva analize celui mic.
Problema e ca ne trimite sa i se face hemograma desi ea considera ca este perfect sanatos.
Poti avea incredere intr-un medic care spune ca nu ai nimic cand de fapt nici ea nu stie ce ai?

Update: Nici urocultura nu a aratat ceva in neregula. Sfatul medicului? “Ii mai puneti supozitoare”. I-am facut o supa de pui, i-am pus in picioare sosete imbibate cu otet si i-am facut fidea cu lapte. Temperatura in ultimele 24 de ore nu a crescut mai sus de 37.3 . Avand in vedere ca vorbeste pe nas tind spre o raceala usoara. Daca ma citeste vreun medic si are alte sfaturi sunt fericita sa le primesc.

1 thought on “Sa ai incredere?

  1. Cristi Neagu

    Si eu am avut aceeasi problema cu Clara , febra peste 39 o zi intreaga fara sa scada vreo ora (sub medicamentatie fiind) , mers la Budimex, stat vreo 4 ore la coada , luat medicamente apoi.Se pare ca din ce in ce virusii se “specializeaza” in raspunsuri la medicamente !Ca si raspuns al medicilor am primit ceva in genul vostru: mai luati si d’astea si o sa treaca! Noroc ca ,se pare, a trecut .La buna reauzire !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.