Minerii sau Steaua

Astazi majoritatea posturilor TV au avut reportaje speciale. Fie despre minerii de la Petrila , fie despre fanii stelisti care s-au luat la bataie aseara….
Oare chiar nu se mai intampla nimic normal in tara noastra? Chiar e nevoie sa avem in fiecare jurnal de stiri diverse reportaje despre crime , sinucideri, violenta, moarte….
In momentul acesta la stiri sunt urmatoarele : un barbat care a fost impuscat la furat , o locuinta a fost incendiata , o tanara a fost violata , un copil a fost maltratat… De ce nu avem reportaje in care sa fie prezentati copiii olimpici din scoli ( si sunt destui ) , sau oameni ce fac un bine semenilor ?
Pentru ca violenta este cea care face rating televiziunilor !

1 thought on “Minerii sau Steaua

  1. Neamu Alexandru

    Este rusinos sa admitem ,dar sunt multi dintre noi care urmaresc stirile. De ce ? Pt. ca se plictisesc,pt ca n-au alte subiecte de conversatie mai inteligente. Auzi babe acrite de telenovele care nu fac alceva decat sa se planga in ce lume traim, shi ca tara se duce de rapa.E suparator ca nu mai schimba shi ele (dar shi altii) “tonul” discutiilior. Din cauza asta imi vine sa dau foc la toate televiziunile romanesti ,incepad cu cap de lista PROTv-ul.Ei dicteaza mentalitatea romanilor cu emisiunile lor ,stirile shi chiar filmele de proasta calitate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.