Alte probleme cu bcr

Astazi, dupa examen, m-am hotarat sa ma duc la bcr.
In urma cu 2 ani , in luna februarie 2007, am luat de la ei un card de credit. Anul trecut, pe 17 aprilie 2008 am achitat toata suma + comisioane si am inchis cardul. Se pare ca atunci cand am platit ultima “rata” am platit cu vreo 5 ron mai mult, in concluzie am inceput sa primesc extrase ca trebuie sa imi ramburseze banca acel rest.
Satula sa tot primesc extrase ma duc astazi la bcr. Acum incepe durerea de cap.
Cardul a fost eliberat de agentia bcr unic ( intre Universitate si Romana ). L-am anulat la agentia de pe Bd. Decebal, pentru ca imi era mai aproape de locul de munca , si mai ales pentru ca s-a putut fara sa ma mai deplasez pana aproape de Romana.
In legatura cu acel rest de plata mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la unic. Ajung astazi acolo, spun care e problema si …. Mai jos urmeaza dialogul:

eu: Am inteles ca trebuie sa vin la dvs pentru acest rest.
angajata bcr: Pai trebuie sa va duceti la agentia care a eliberat cardul.
eu: Din aceasta agentie a fost ridicat.
angajata bcr: Si atunci… cum ati reusit sa il inchideti la agentia Decebal??? Ca nu se poate inchide decat in sucursala de unde a fost ridicat !!! Acestea sunt regulile bcr.
eu: Nu ma intereseaza ce reguli interne aveti. Eu am facut o cerere, s-a aprobat , mi s-a oprit cardul si a fost perforat in fata mea. Nu ma intereseaza nici acei 5 ron, vreau doar sa nu mai primesc extrase in fiecare luna si nici nu vreau sa ma trezesc ca ma puneti sa platesc cine stie ce comisioane.
angajata: pai va astept atunci luna viitoare cu un extras de cont si cu o copie a ultimei chitante pentru acel card si o sa vad despre ce este vorba. Dar este posibil sa vi se ceara sa achitati taxa de administrare de cont , in valoare de 30 ron.
eu: Poftim???? Administrare pentru ce cont ??? Apar cu acel cont inca deschis ?
angajata bcr: Nu, nu apareti cu nici un cont, dar asa se cere la lichidarea cardului .

Mai departe deja ma durea capul de atata prostie si am decis sa cedez. Numai ca vineri ma duc din nou ( am toate actele pregatite 😛 ). Sa imi ceara si 1 ron sa le platesc , nimic nu le dau. O sa chem directorul de sucursala sa vedem cum se comporta cu un client nemultumit si daca i s-ar parea normal sa plateasca pentru incompetenta altora.

PS: Dupa cum ati observat si in posturile anterioare legate de aceasta “minunatie” de banca, i-am scris numele cu litere mici. Nu este nici o greseala, ci ceea ce merita.

4 thoughts on “Alte probleme cu bcr

  1. Floretta

    Fata eu lucrez la BRD daca vrei sa le faci reclamatie iti explic care sunt procedurile de urmat. Fa-le ca merita bcr ul e o banca de babalaci comunisti. 😉

    Reply
  2. Pingback: Just Me…Just Silvia » Blog Archive » BCR - part III

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.