Ia reducere de 1% la E-TC

Inainte de sarbatorile de iarna am descoperit o eroare in magazinul online Vodafone. Operatorii care m-au sunat dupa sarbatori o tineau una si buna ca se intampla chestia asta fiindca in contul myvdf am 2 abonamente , unul din ele fiind anterior prepay.

Va prezint metoda de “receptionare” eroare si vreau sa imi spuneti daca si voi primiti aceeasi eroare.

https://www.vodafone.ro/shop/ – alegeti “Vreau abonament nou” – alegeti orice abonament, pe orice perioada contractuala – si apoi spuneti-mi cate telefoane disponibile va apar pentru cumparare. Mie imi apar 11 pagini cu un singur telefon – Nokia 1800. Si acest lucru se intampla indiferent ca aveti sau nu cont myvfd.

Astept raspunsurile voastre. Poate sunt eu mai batuta in cap si nu inteleg cu ar trebui sa le functioneze magazinul online.

Tags: , ,

9 Comments on Vodafone – probleme cu site-ul

 1. RaZoR1301 says:

  Dap, este un bug la ei . Indiferent de abonament doar un telefon exista.

  • silvia says:

   Totusi mi se pare o idiotenie raspunsul pe care l-am primit cand am facut sesizare la ei. Plus ca de vreo 2 saptamani zilnic ma suna alt gigel de la ei sa ii explic cum apare eroarea ca la ei nu apare si cand ii explic pasii : “Da, trimitem la tehnic sesizare si se rezolva” Si se tot rezolva de vreo 2 saptamani.

 2. […] Vodafone – probleme cu site-ul Wed Jan 05, 2011 11:32 am Inainte de sarbatorile de iarna am descoperit o eroare in magazinul online Vodafone. Operatorii care m-au sunat dupa sarbatori o tineau una si buna ca se intampla chestia asta fiindca in contul myvdf am 2 abonamente , unul din ele fiind anterior prepay. Va prezint metoda de "receptionare" eroare si vreau sa imi spuneti daca […] […]

 3. Buna,

  Da, este o eroare pe care incercam sa o corectam cat se poate de repede. Multumim de notificare si ne cerem scuze pentru problemele generate.

  O zi buna!

  • silvia says:

   Incercati sa o corectati de 2 saptamani. Zilnic ma suna altcineva de la vdf sa imi ceara detalii despre eroare, zilnic mi se spune ca se transmite la dep tehnic in vederea rezolvarii. Si s-a rezolvat ceva ? Da ! Inainte de sarbatori aparea Nokia C9 , acum apare Nokia 1800 !!!! Vreti print screens ? Le aveti deja !!!
   Asta ma face serios sa ma gandesc daca sa imi fac abonament la vdf sau sa raman la orange. Aici macar sesizarile se rezolva in maxim 48 ore.

 4. Denisa says:

  Dap, acelaşi model apare şi la mine.

 5. antonia says:

  dap….. am intrat si eu am vazut .dap pana la pagina 11 acelasi telefon.ai dreptate.e o problema

 6. […] This post was mentioned on Twitter by Denisa [Lala] Bârgău, Silvia Sandu. Silvia Sandu said: http://www.silvianicoleta.com/.....u-site-ul/ […]

 7. Iustin says:

  Și asta nu e sigura problemă, ar trebui să-și aranjeze niște programatori mai buni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.