Ia reducere de 1% la E-TC

Dupa concursul de luna trecuta in colaborare cu Miniprix, am decis sa initiez un nou concurs ( avand un premiu asemanator , un voucher de reducere 30 % ).

Ca sa il castigati trebuie sa scrieti intr-un cometariu sau un articol pe blog ( daca aveti ) in care sa imi spuneti de ce vreti acest voucher si ce intentionati sa cumparati de pe site-ul Miniprix.

Concursul va tine pana pe data de 15.01.2011, voucherul putand fi folosit pana pe 20.01.2011. Castigatorul va fi ales ca si data trecuta, cu ajutorul random.org Primul comentator va primi codul de reducere.

Spor la comentarii.

Tags: ,

5 Comments on Un nou concurs

  1. […] Update – un nou concurs Am un voucher Miniprix, are o valoare de 30 % si este valabil pana la 2010-12-16 00:00:00. Comanda minima pentru utilizarea unui cupon de reducere este de 100 de lei. Veti putea utiliza cuponul de reducere, in cosul dvs de cumparaturi, sub lista de produse fiind dispusa o casuta destinata introducerii codului de reducere. Reducerea nu se aplica si costului de livrare, acolo unde acesta exista. Un cupon validat este considerat utilizat. Cuponul poate fi utilizat o singura data, iar sumele nu se reporteza pentru o comanda ulterioara. In cazul in care comanda in care ati utilizat codul, este anulata ulterior, voucher-ul se considera de asemenea anulat. […]

  2. […] Cupon reducere 30% miniprix.ro – ultima zi […]

  3. […] }); PS : Mai sunt doar 3 zile din concursul Miniprix 1 person likes this post. […]

  4. radu says:

    vreau sa cumpar un cadou niste cizme pt o prietena. asa ca…orice reducere in plus e binevenita

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.