Ia reducere de 1% la E-TC

Cred ca orice persoana are cel putin un ceas. Fie ca este vorba de un ceas de perete, ceas de mana sau ceasul de pe telefonul mobil toti verificam cel putin odata ce ora este.

Mai devreme v-am scris despre jucarii, acum va scriu  despre ceasuri. Copil fiind am avut ceasuri din cele mai colorate , cu personaje de desene animate. Dar un singur ceas a fost preferatul meu. L-am primit de la o cunostinta din Grecia si avea forma de avion. Cred ca a fost cel mai longeviv ceas pe care l-am detinut, a clacat dupa vreo 3 ani si asta doar din cauza faptului ca bateria pe care o folosea nu se gasea in Romania, Ilia a vrut sa imi trimita din Grecia bateria dar transportul ei pe autocar costa cat un ceas nou.

Acum nu mai am decat ceasuri digitale : la media player, la telefonul mobil, la cuptorul cu microunde, la dozatorul de apa. Am si 3 ceasuri normale – unul de perete, unul in forma de timona si unul cu veioza; dar nu le folosesc, asa ca le-am trimis la tara.

PS: Blogatu in colaborare cu WatchShop au un concurs. Bagati un ochi pe acolo, cine stie, poate castigati ceva.

Tags: ,

1 Comment on Tic-tac, tic-tac

  1. […] Tic-tac, tic-tac Tue Feb 08, 2011 17:41 pm Cred ca orice persoana are cel putin un ceas. Fie ca este vorba de un ceas de perete, ceas de mana sau ceasul de pe telefonul mobil toti verificam cel putin odata ce ora este. Mai devreme v-am scris despre jucarii, acum va scriu  despre ceasuri. Copil fiind am avut ceasuri din cele mai colorate […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.