Ia reducere de 1% la E-TC

In ultima vreme am fost inactiva pe blog pentru ca am tot umblat cu cel mic la spital, astfel incat sa programam operatia de care are nevoie.

Pentru cei ce nu stiu fiul meu sufera de hipospadias penian, o boala ce nu ii permite sa urineze normal, iar singura solutie este o interventie chirurgicala ce va avea loc in 2 etape.

Definitia hipospadias : Meatul urinar in loc sa fie asezat in mijlocul glandului, se gaseste fie la nivelul darei preputului (hipospadias anterior ce este insotit deseori de o ingustare a meatului tradusa printr-un jet urinar filiform, ce trebuie de altfel operat pentru a evita o retentie in amonte pe caile urinare superioare), fie la nivelul dungii (hipospadias penian), fie la baza acesteia pe perineu (hipospadias posterior).

Interventia va avea loc in data de 15.09.2009 la spitalul Grigore Alexandrescu. Mai multe detalii despre interventie vor urma ceva mai tarziu.

Tags: ,

1 Comment on Pregatiti de operatie

  1. gabyzzu says:

    Sper din tot sufletul ca operatiile sa iasa bine si cristi sa treaca peste cele doua etape cu brio , iar voua va urasc casa de piata si multa multa sanatate sa-i oferiti lu’ cristian tot ce isi doreste si sa creasca sanatos si frumos cum sunteti voi ! Va imbratisez si va doresc multa multa fericire si fie ca toate dorintele voastre sa se indeplineasca >:D<

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.