Ia reducere de 1% la E-TC

Sotul meu conduce un Logan , dar am hotarat ca e vremea sa schimbam masina cu una putin mai incapatoare. Ne-ar fi placut un model sport,dar avem nevoie de o masina de familie. Tot navigand pe net ne-am oprit la doua modele:

1. Toyota Auris

  • Noul Auris 1.33 L Dual VVT-i – 5 usi Terra:

Oglinzi exterioare reglabile electric, jante 15″, aer conditionat cu reglare manuala, radio CD & MP3 cu 4 boxe, computer de bord, indicatoare tip OPTITRON, geamuri portiere fata actionate electric, airbag-uri frontale sofer + pasager, airbag-uri laterale fata, directie asistata electric , ABS & EBD & BA, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte dotari pentru doar 13.492 euro (TVA inclus). In plus, nivelul de poluare indeplineste cerintele Euro 5.

2. Mazda 3 Sedan

Noua Mazda3 este un automobil care atrage atentia fara a depune nici un efort: design atletic, solida, puternica si seducatoare.

Mazda are reputatia unui constructor de masini sport deosebite, iar acest angajament pentru ideea condusului dinamic este evident in noua Mazda3. Poate fi si masina de familie cotidiana, dar ascunde energia unei masini sportive.

Arata incredibil – designul indraznet si expresiv al noii Mazda3, fie sedan cu 4 usi sau hatchback cu 5 usi, iese mereu in evidenta. Interiorul noii Mazda3 reprezinta o impletire armonioasa de calitate si ergonomie, alura sportiva a cockpit-ului subliniind perfect acest lucru.

Noua Mazda3 beneficiaza de optiuni de siguranta de cel mai inalt nivel datorita noilor progrese facute de Mazda in acest domeniu. De la iluminare frontala adaptiva pana la monitorizarea activa a partii dorsale, noua Mazda3 a fost dezvoltata in jurul celor mai solide concepte de securitate.

Performantele Mazda3 sunt extrem de impresionante. Noua gama de motorizari, alaturata imbunatatirilor aduse transmisiei si sistemelor de franare transforma noua Mazda3 intr-un  autovehicul puternic si agil. Greutatea mult mai scazuta decat a primei generatii Mazda3 asigura o experienta de condus mult mai placuta si un consum de carburant scazut.

Mai avem ceva vreme pana cand vom putea face achizitia, poate gasim si alte modele. Sincer, eu as opta pentru Mazda, dar sotulare decizia finala fiindca el va conduce masina. Dupa achizitia masinii urmeaza altele : RCA, Casco, Rovinieta , scaun masina pentru copil ( aici nu suntem decisi, cel mic nu prea le suporta ).

Va voi tine la curent pe masura ce ne razgandim, hotaram, cumparam. Ne calmam din timp pentru durerile de cap pe care le vom aveam cu inmatricularea.

Tags: ,

3 Comments on Masina noua

  1. Pato Basil says:

    eu as opta pentru mazda! succes la concurs sa iei locul 2 si eu sa te vad in retrovizoare!

  2. HA HA HA , tare faza cu retrovizoarea. Deocamdata mai asteptam, inca nu avem destui bani pentru avans , plus ca eu inca stau acasa. Dupa ce il inscriem pe cel mic la gradinita si ma intorc la munca va fi altceva, ne vom permite sa luam si masina in leasing ( cu banii jos nu poate fi vorba – nu suntem miliardari )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.