Ia reducere de 1% la E-TC

Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, a fost internat miercuri într-o clinică din Beverly Hills (California), după ce a confundat lacul de unghii cu picăturile pentru ochi, a declarat publicistul actriţei, John Blanchette.

Cum poti confunda lacul de unghii cu picaturile pentru ochi ? Lacul de unghii are pensula, iar sticlutele cu picaturi pentru ochi stiu ca au dozator in varf, exact ca acele picaturi pentru nas. Deci cum a reusit respectivul sa isi toarne lac de unghii in ochi ? Cand a desfacut nu a simtit ca nu are pipeta ? Ca de vazut zice ca nu a vazut, era intuneric.

”Am fost un prost”, a recunoscut Von Anhalt în faţa ziariştilor, după ce a părăsit clinica.

E bine ca macar recunoaste singur.

Tags: ,

3 Comments on Lac unghii versus picaturi pentru ochi

 1. Smile says:

  Cred ca e vorba de o campanie de PR sa atraga atentia asupra ambilor soti, io sincer nu stiam cine sunt pana nu am aflat acum de ei.

  Deci si publicitatea negativa funtioneaza!

  • silvia says:

   nu stiu cata publicitate este avand in vedere ca Zsa Zsa Gabor are deja 93 ani si e foarte bolnava, nu cred ca ar ajuta-o cu ceva o campanie PR.

 2. […] Lac unghii versus picaturi pentru ochi Wed Dec 22, 2010 11:41 am Frederic Von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, a fost internat miercuri într-o clinică din Beverly Hills (California), după ce a confundat lacul de unghii cu picăturile pentru ochi, a declarat publicistul actriţei, John Blanchette. Cum poti confunda lacul de unghii cu picaturile pentru ochi ? Lacul de unghii are pensula, iar sticlutele cu picaturi […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.