Ia reducere de 1% la E-TC

Daca nu mai tineti minte o sa va reamintesc ca anul trecut a avut loc o campanie legata de cancerul de san pe facebook , in care orice femeie trebuia sa scrie o culoare ( culoarea sutienului purtat in acel moment ). Iata ca anul acesta s-a trecut la bautura, desi nu vad ce legatura ar putea fi intre bautura ( care cica reflecta starea sentimentala in campania asta ) si cancerul de san.

Iata mesajul primit mai devreme pe mail :

S-a propus ca noi, fetele, sa facem ceva special pe Facebook pentru a sensibiliza cu privire la cancerul de sân, pe parcursul lunii februarie. Este atât de uşor de facut, incat mi-ar placea sa te alaturi acestei cauze pentru a o transforma intr-un eveniment memorabil. Anul trecut, jocul a constat in a pune pe Facebook culoarea sutienului pe care il purtam in acel moment … Acest lucru a intrigat barbatii timp de mai multe zile, întrebându-se de ce fetele am scris culori, aparent la intamplare, in statusul nostru.
Acest an, jocul se refera la situaţia sentimentala, atât actuala cat şi aceea pe care ne-o dorim.
Pe tine, ce bautura te reprezinta?

Tequila: Sunt o femeie singură.
Elegance: Sunt o femeie care are doar relaţii sporadice.
Fernet: Sunt logodita.
Speed: Am o relatie stabila.
Bere: Am o casnicie fericita.
Vodka: Sunt a treia roata la caruta.
Sprite: Nu gasesc dragostea, partenerul potrivit.
Whisky: Sunt singura, dar am prieteni cu care merg la distractii.
Lichior: Sunt o femeie care imi doresc sa raman single.
Ginebra: Vreau să mă căsătoresc.
Coca Zero: Sunt vaduva.
Acum, trebuie doar să scrieti in status cu ce bautura va identificati. Copiaţi textul şi trimiteti un mesaj la toate fetele pe care le aveti pe Facebook şi amintiţi-vă: pe WALL, doar tastaţi numele de băutură!
Faceţi clic pe “like” de fiecare dată cand o fată participa în acest joc.
Anul trecut, lanţul despre culoarea sutienelor a ajuns la stiri, haideti sa facem in asa fel incat sa ajunga si acesta si vom vedea cat de puternice sunt femeile, dacă ne unim! Nu uitati: nu le spuneti barbatilor ce inseamna acel tip de bautura!!!

Tags: ,

3 Comments on Iar campanie pe facebook ?

 1. Fogoros Sebastian says:

  in primul rand, ce legatura are campania asta cu cancerul de san…nici una…clar ca te face sa fi curios cand vezi la atatea fete status cu bauturii pe facebook. dar cum poti sa faci o campanie “secreta”, sa nu afle barbatii si dupa aia sa publici pe blog regulamentul…nu ai auzit de google….

  • silvia says:

   Daca ai fi citit atent articolul ai fi observat ca am pus aceeasi intrebare, care e legatura? Apoi titlul articolului este o intrebare, ceea ce denota :
   1. Nu este campania mea.
   2. Nu sunt de acord cu aceasta campanie, de aceea am publicat pe blog ceea ce am primit pe mail.

 2. iri says:

  ar fi interesat de cercetat rezultatele campaniilor astora. ca mie personal mi se par cam degeaba…:-s

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.