Ia reducere de 1% la E-TC

Din sursa sigure am aflat ca astazi, la K-Tech Electronics( Ultra Pro ) s-a pus sechestru pe programul de facturare, toti angajatii au fost concediati ( astazi se calculau lichidarile ) si se pare ca procedura de faliment a fost inaintata in luna februarie.
Prima unitate K-Tech ce a dat faliment a fost cea din Cipru.
Maine voi reveni cu un interviu adresat unui fost angajat K-Tech , sper.

LE: Din pacate fostul angajat nu doreste sa dea declaratii, singurul lucru pe care mi l-a spus a fost ca isi cauta altceva de munca si ca a primit doua salarii compensatorii.

Tags:

5 Comments on Faliment la K-Tech ?

 1. xxxxx says:

  unde-i interviul tristoooo!!
  copy/paste de la altii de pe bloguri…esti just varza!!!

  Nicoleta :Poate daca ai fi citit tot articolul ai fi vazut si LE -ul .

 2. labaritooo says:

  iar matale ai atestat de bagator in seama
  freci menta toata ziua, just tristaaaaaaaa
  deci, ai sau nu un interviu cu nume si pronume =))
  sau, ai doar o impresie tare trista la adresa ta
  cine ceapa masii e interesat de articolul p…i, evident de “LE: Din pacate fostul angajat nu doreste sa dea declaratii, singurul lucru pe care mi l-a spus a fost ca isi cauta altceva de munca si ca a primit doua salarii compensatorii.”
  vezi ca are nevoie dd de angajati ca tine…
  in locul ktech te actionam in instanta….pentru orice…
  intr-un final n-ai nicio sursa, nici sigura nici nimic, asa ca ma interesez cum te poate da in judecata oricine si ce poate sa-ti faca sa te frece toata ziua prin procese….asta este….

  Sa aprob, sa nu aprob… Vai ce dilema ! Hai sa il aprob, dupa aceea zici ca te cenzurez .

 3. […] urma articolului referitor la K-tech s-a bagat cineva in seama. Iata si cum […]

 4. albert says:

  Compania K Tech Electronics a inchis 12 magazine din lantul de electronice Ultra Pro Computers, incepand din luna decembrie a anului trecut, potrivit site-ului companiei.

  De asemenea, compania se pregateste sa faca disponibilizari in luna aprilie, potrivit unor surse din piata, citate de Ziarul Financiar . In 2007, compania avea 633 de angajati.

  Sursele mentioneaza si faptul ca doi distribuitori locali, Asbis Romania si Star Print, ar fi deschis o precedura de insolventa impotriva companiei K Tech, detinuta de familia Fughina.

  Reprezentantii companiei au refuzat sa comenteze aceste informatii.

  K Tech nu este singura firma din domeniu care are probleme. Romsoft, care opereaza lantul Depozitul de Calculatoare, a inchis, la randul sau 12 unitati si a inceput restructurari inca din luna octombrie a anului trecut.

  Flamingo intentioneaza sa renunte la 15 – 25 de magazine de mici dimensiuni, in timp ce Altex a inchis, de curand, Media Galaxy Unirii.

  Aproximativ jumatate din veniturile K Tech este reprezentata de lantul de magazine Ultra Pro, in timp ce restul este acoperit de divizia de distributie.

  In Bucuresti, compania are sapte unitati, dintre care cinci se afla in hipermarketuri sau centre comerciale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.