Ia reducere de 1% la E-TC

Dupa ce iPhone-ul meu a dat ortu’ popii ( i s-a dus placa de baza, deci e bun doar de piese pentru telefonul sotului meu acum ) am revenit la telefonul pe care il avem anterior, un HTC Touch 2. E ok telefonul, dar are o buba ( mare pentru mine ) : are windows mobile , deci nu prea se gasesc aplicatii pentru el. De aceea m-am orientat catre un smartphone cu Android. M-am oprit la urmatoarele modele:

1. Samsung I5500 GALAXY 5 Black
2. LG GT540 Silver
3. LG P500 Optimus One, Silver

Aceste trei modele se incadreaza in bugetul pentru un smartphone. Voi ce imi recomandati ? Astept parerile voastre. Multumesc.

Tags: ,

7 Comments on Ce recomandati ?

 1. RaZoR1301 says:

  Samsung-ul acela sau i9000…

  Si pe wmobile se gasesc aplicatii..

  • silvia says:

   Am si pe wm6 aplicatii dar pt twitter trebuie sa folosesc azurea ( nu imi da posibilitatea de a adauga pe cineva in lista de follow, nu pot trimite poze pe twitter, nu am posibilitatea sa citesc mai mult de 30 twitts ) iar pentru blog am moblog, care imi da acces doar la postari, nu si la moderarea comentariilor sau scrierea in html a unui post

 2. Robert says:

  Eu ti-as recomanda Optimus One fara ezitare!
  GT 540 are Android 1.6 cu posibilitate de upgrade la 2.1, si cam atat. In afara de asta e un telefon mai slabut care nu reuseste sa-ti ofere experianta Android totala. Parca ii lipseste ceva… vazi si tu pe net niste review-uri.
  Samsung Galaxy 5 e aproape la acelas nivel de dotati ca si Optimus One, dar are afisajul mai mic si camera mai putin performanta. Vine cu Android 2.1, poate ca va exista un update la 2.2 dar la 2.3 nu prea cred.
  Crede-ma ca conteaza foarte mult si sistemul de operare. Eu dupa ce am trecut de la 2.1 la 2.2 pe HTC Desire, am vazut schimbarea cu “ochii liberi”.

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Silvia Sandu, Silvia Sandu. Silvia Sandu said: Ce recomandati ? -http://www.silvianicoleta.com/?p=1506 […]

 4. Pato Basil says:

  samsungul… eu n-am smart phone dar are un coleg un galaxy destul de scump si are la aplicatii pe el…aproape ca pe un iphone … dar nu era in garantie iphonul?

 5. […] intrebam acum doua saptamani ce telefon imi recomandati ? Intre timp m-am hotarat sa achizitionez LG Optimus One . LG OPTIMUS ONE cu Google ™ P […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.