Ia reducere de 1% la E-TC

Am citit azi dimineata un articol in care se spune ca Alina Dumitru nu a putut castiga o competitie fiindca i-a venit ciclul.
Ok, a avut o problema de concentrare din cauza asta, si era normal sa nu dea randament. Dar de aici si pana la a scrie un articol despre cum si de ce i-a venit ciclul chiar in ziua competitiei mi se pare o tampenie. Ba ii mai iau si interviu Alinei si o intreaba de ce nu a amanat inceperea menstruatiei.
Pai spuneti si voi, nu mai au ziaristii ve scrie prin presa? A devenit menstruatia atat de importanta pentru ei incat sa scrie articole ca i-a venit ciclul unei luptatoare/ artista/ orice alta femeie cunoscuta din tara noastra?
Jurnalistilor, urmariti vedetele si scrieti si de cate ori fac sex, e tot un subiect ” hot” , nu?

Tags: ,

2 Comments on Articolul lui peste prajit

  1. […] Articolul lui peste prajit Thu Sep 16, 2010 10:11 am Am citit azi dimineata un articol in care se spune ca Alina Dumitru nu a putut castiga o competitie fiindca i-a venit ciclul. Ok, a avut o problema de concentrare din cauza asta, si era normal sa nu dea randament. Dar de aici si pana la a scrie un articol despre cum si de ce […] […]

  2. […] scris despre articolele penibile scrise de jurnalisti. Se pare ca cei de la CanCan au luat de bun sfatul meu si iata ce articol au postat azi […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.