Ia reducere de 1% la E-TC

Zilele trecute am fost intr-o mini-excursie in zona Bran-Moieciu. Intre timp mi-au sosit si produsele castigate pe blogul Denisei, in seara acesta incep tratamentul pentru par si va voi tine la curent cu beneficiile produselor de la HairCare.

Vor urma noi retete ( dupa ce mi se schimba aparatul foto ). In aer liber, ziua functioneaza perfect. In schimb daca sunt intr-un loc partial sau total acoperit toate fotografiile devin rosiatice, iar blitzul nu se mai declanseaza, indiferent ca am lumina naturala sau artificiala. Maine pleaca camera catre Skin Media, sa vedem cat de repede rezolva ei problema.

Am si o surpriza pentru voi ( sper in maxim doua luni sa mi se tipareasca cartea ).

LE. 9.11.2010 11:55  Aseara am scris acest post de pe telefonul mobil si nu am putut insera linkurile. Acum sunt vizibile si linkurile pentru produsele pe care le-am primit.

Tags:

2 Comments on …

  1. […] … Mon Nov 08, 2010 19:14 pm Zilele trecute am fost intr-o mini-excursie in zona Bran-Moieciu. Intre timp mi-au sosit si produsele castigate pe blogul Denisei, in seara acesta incep tratamentul pentru par si va voi tine la curent cu beneficiile produselor de la HairCare. Vor urma noi retete ( dupa ce mi se schimba aparatul foto ). In aer liber, ziua […] […]

  2. […] trecut deja o saptamana da cand am primit prin curier produsele de la […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.